Εφαρμογές Laser

Laser αποτρίχωση

Η αποτρίχωση με τη χρήση laser είναι η πιο σύγχρονη, αποτελεσματική και σύγχρονη θεραπεία κατά της υπερτρίχωσης. Παρέχει εξαιρετικά και άμεσα αποτελέσματα, ενώ απαιτεί επανάληψη των συνεδριών κάθε 40-60 μέρες, αναλόγως την θεραπευόμενη περιοχή. Πρόκειται για μια μέθοδο εντελώς ακίνδυνη, αφού το laser κατευθύνεται μόνο στη μελανίνη της τρίχας, αφήνοντας ανεπηρέαστα τα γύρω όργανα και ιστούς. Επίσης, είναι η μόνη ενδεδειγμένη επιστημονικά θεραπεία της θυλακίτιδας, που δημιουργείται μετά από αποτρίχωση με κερί ή ξυράφι.

Ευρυαγγείες προσώπου - σώματος

Οι ευρυαγγείες είναι αγγειακές βλάβες που εντοπίζονται στο πρόσωπα ή τα άκρα και το μέγεθός τους ποικίλλει από 0,5 - 3mm. Αντιμετωπίζονται επιτυχώς με το Nd: Yag Laser. Για την ολοκλήρωση της θεραπείας απαιτούνται από 1-3 συνεδρίες, οι οποίες δεν μπορούν να γίνονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μελαγχρωματικές κηλίδες

Πρόκειται για κηλίδες, του προσώπου, των άκρων ή του κορμού με αυξημένη χροιά. Η εμφάνισή τους γίνεται συνήθως ύστερα από έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και συνήθως σε ενήλικα άτομα. Η αντιμετώπισή τους γίνεται με τοπικές θεραπείες και laser.  

Αιμαγγειώματα

Είναι αγγειακές βλάβες, επίκτητες ή συγγενείς. Συνήθως έχουν ζωηρό κόκκινο χρώματα, ενώ διακρίνονται σε ποικίλες κατηγορίες. Οι περισσότερες αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με Laser Nd: Yag.

Χλόασμα - Μέλασμα

Πρόκειται για μια επίκτητη διαταραχή της χροιάς του δέρματος. Εμφανίζεται κατά κύριο λόγο στο πρόσωπο ή στο ‘’V’’ του λαιμού, συνήθως ύστερα από έκθεση στον ήλιο. Η αντιμετώπισή της γίνεται με τοπικούς παράγοντες ή με εφαρμογή Laser.

Φωτοανάπλαση με Nd:Yag Laser

Fractional-CO2 Laser (ανάπλαση-ουλές)

Περισσότερες ΠληροφορίεςInformationΣτοιχεία ΕπικοινωνίαςΤηλ./Fax: 26650 28666
Κιν.: 6973 88 51 65
E-mail: marina_spirova@yahoo.com