Αισθητική Δερματολογία

Υαλουρονικό Οξύ

Πρόκειται για ένα από τα βασικά συστατικά των ιστών του ανθρώπινου σώματος, το οποίο σταδιακά και με το πέρασμα του χρόνου «αποδομείται». Είναι ένα υδρόφιλο μόριο που έχει υψηλή συνδεσιμότητα με το νερό, δίνοντας όγκο και υγρασία στο δέρμα. Είναι ένα βιοτεχνολογικό προϊόν που χρησιμοποιείται για το «γέμισμα» των ρυτίδων, την πρόσδοση όγκου και την ενυδάτωση του δέρματος. Είναι απόλυτα ασφαλές, ενώ διατίθεται σε διαφορετικές πυκνότητες, για κάθε είδος ρυτίδας (ρινοπαρειακές, ρυτίδες ‘’καπνιστή’’, ρυτίδες γωνίας στόματος, μεσόφρυο, περίγραμμα και όγκο χειλιών.)

Botox - Dysport

Πρόκειται για την εμπορική ονομασία της βοτουλινικής τοξίνης, η οποία είναι μια πρωτεΐνη που παράγεται από το κλωστηρίδιο Botulinum. Σήμερα, αποτελεί την ταχύτερη και πιο ασφαλή θεραπεία αντιγήρανσης, προκαλώντας «πάγωμα» των μυών. Η μέθοδος χρησιμοποιείται για το «γέμισμα» των ρυτίδων του μετώπου  και του μεσόφρυου, καθώς και για το «πόδι χήνας» και τις «ρυτίδες καπνιστή».   

Το αποτέλεσμα της μεθόδου ολοκληρώνεται εντός τριών εβδομάδων.

Μεσοθεραπεία

Ονομάζεται η έγχυση ουσιών στο μέσο δέρμα, αποσκοπώντας στην ενυδάτωση, την αντιγήρανση, τη λιπόλυση και την επανέκφυση τριχών. Συνηθέστερα, χρησιμοποιούνται οι εξής ουσίες: υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, αυξητικοί παράγοντες.

Μάσκες υαλουρονικού οξέος

Πρόκειται για μάσκες εμποτισμένες με υαλουρονικό οξύ υψηλής συγκέντρωσης. Τοποθετούνται στην περιοχή του προσώπου ενώ συνδυάζονται ιδανικά με άλλες θεραπείες ανανέωσης αποδίδοντας ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Χημικά peeling

Μέσω των χημικών peeling βελτιώνεται τόσο η εμφάνιση όσο και η υφή του δέρματος. Οι μέθοδοι αυτές οδηγούν στην απομάκρυνση, μέσω χημικών διεργασιών, των επιφανειακών στοιβάδων της επιδερμίδας, χαρίζοντάς της σφριγηλότητα και λάμψη. Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα peelings είναι τα AHA, BHA, TCA, (AHA: Γλυκολυκό οξύ, BHA: Σαλικυλικό οξύ, TCA: τριχλωρο- οξικό οξύ).

Θεραπεία κυτταρίτιδας - Μέθοδος Enderwolagie

Είναι μια ασφαλής, αποτελεσματική καθώς και ανώδυνη μέθοδος για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, χωρίς να απαιτείται χειρουργική επέμβαση. Δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενοι κύλινδροι εφαρμόζονται στην υπό θεραπεία περιοχή με αποτέλεσμα βελτίωση της κυκλοφορίας και αύξηση της λεμφικής ροής. Με τον τρόπο αυτό αποβάλλονται τα περιττά υγρά και οι τοξίνες απ’ τον οργανισμό και παράλληλα ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο υπό θεραπεία σημείο. Η θεραπεία διαρκεί 30΄ - 40΄, ενώ γίνεται δυο φορές ανά βδομάδα.

Δερμοαπόξεση - Dermabression

Η δερματοαπόξεση είναι μια ταχεία και ασφαλής μέθοδο για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Με τη χρήση μικροκρυστάλλων αργιλίου επιτυγχάνεται:

  • Απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας
  • Μείωση δυσχρωμιών
  • Βελτίωση ρυτίδων
  • Ανάπλαση και σύσφιξη
  • Βελτίωση της υφής του δέρματος
  • Αντιμετώπιση ραβδώσεων
  • Βελτίωση οιδημάτων (πρηξίματα)
  • Μείωση ουλών

Περισσότερες ΠληροφορίεςInformationΣτοιχεία ΕπικοινωνίαςΤηλ./Fax: 26650 28666
Κιν.: 6973 88 51 65
E-mail: marina_spirova@yahoo.com